İZMİR / GAZİEMİR - ŞEHİT ER SELAHATTİN ŞENER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

Hz. Peygamber (s.a.v) Razaman ayının gelişine sevinmiş ve ashabını müjdelemiştir. Sahabeler bu ayın girişiyle sevinmiş ve birbielerini müjdelemişlerdir. Zira Ramazanın gelişine sevinmek imandandır. Çünkü mü'minin kalbi iman ve ibadetle huzur ve neşe bulur, mutlu olur. Bizde okulumuzda etkinliklerle Ramazanın gelişini müjdeledik. Ayrıca her öğlen öğrencilerimizin okuduğu Kuran'ı Kerimlerle Ramazan ayında hatim indireceğiz. Tekrar Hoş Geldin YA Şehr-i Razaman..

Mrt

Rehber öğretmenimiz Ayşegül Kızıldağ tarafından öğrencilerimize kişisel sınırlar ve istismardan korunma yöntemleri hakkında seminer verildi.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Ayşegül Kızıldağ tarafından 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yükseköğretim kurumları sınavı ve sınava hazırlık süreci hakkında bilgi verildi.

Mrt

İstiklal Marşı okuma yarışmasında okulumuz 11. sınıf öğrencisi Yakup KÜRE ikinci olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

Gaziemir Belediyesinin gerçekleştirdiği iklim değişikliği ve sıfır projesi kapsamındaki bilgilendirme sunumuna katıldık.

Mrt

TÜBİTAK Projesi Üst Düzey Düşünme Becerileri Uygulamaları Okulumuzda Uygulanmaya Başladı.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Ayşegül Kızıldağ tarafından öğrencilerimize güvenli internet semineri verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini öğretmenlerimizin hazırladığı törenle kutladık ve aziz şehitlerimizi rahmetle andık. Ruhları şad olsun..