İZMİR / GAZİEMİR - ŞEHİT ER SELAHATTİN ŞENER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

May

Lise grubumuzla Meryem Ana, Efes ve Şirince gezimizi gerçekleştirdik.

May

Din Öğretimi Projeler Komisyonu'nun üyesi Nazime SORGUN tarafından, İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize "Kaygılarımızı nasıl kontrol ederiz" semineri verildi.

May

Bilecik İli Söğüt İlçesinde gerçekleştirilen Ege Bölgesi Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında öğrencilerimiz Talha Yıldırım ve Samet Çelebi okulumuzu temsil ettiler. Öğrencimiz Talha Yıldırım lise kategorisinde bölge 3.'lüğüne hak kazandı. Her iki öğrencimize de bizlere yaşattıkları gurur ve mutluluk için çok teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

AB Erasmus+ “Games of Brain” okul projesi ekibimiz olarak öğrencilerimiz ve ortaklarımızla beraber Efes Antik Kentini ve Meryem Ananın Evini ziyartet ettik.

May

AB Erasmus+ “Games of Brain” okul projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz Türk Gecesi etkinliğimizden kareler. Gecede emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, Halk Eğitim Merkezi zeybek ekibine ve bağlamasıyla gecemizi şenlendiren Muhammet Esmer ustamıza teşekkür ederiz.

May

AB Erasmus+ “Games of Brain” okul projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz Mangala oyunu turnuvasında ortaklarımızdan Bulgaristan birinci, Kuzey Makedonya ikinci Polonya ise üçüncü olmuştur. Turnuvada emeği geçen öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve misafirperverliklerinden dolayı Rota Eğitim Kurumlarına teşekkür ediyoruz.

May

AB Erasmus+ “Games of Brain” okul projemizin açılışını Bulgaristan, Kuzey Makedonya ve Polonya ülkelerinde bulunan ortaklarımızdan 24 öğrenci ve 6 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirdik.

May

Okulumuz son dönem çocuk edebiyatının üretken yazarlarından Hanzade SERVİ'yi ağırladı. Türkçe zümresinin düzenlediği yazar söyleşisinde yazarımız yazarlık kariyeri ve kitapları hakkında öğrencilerimizle sohbet etti. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Hanzade SERVİ sonrasında çocuklarımızın kitaplarını imzaladı. Bu güzel söyleşi için yazarımıza çok teşekkür ediyoruz.

May

15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında katıldığımız atletizm yarışmalarında 4 altın 1 gümüş 2 bronz madalyaa kazandık. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

İkinci dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik.

May

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadoluyu öğrencilerimizle birlikte gurur ve mutlulukla ziyaret ettik. Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük savaş gemisi, yerli ve milli üretim gemimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sertaç hocamızın emekliliği kendisine hayırlı olsun, kendisine mutlu sağlıklı bir yaşam dileriz.

May

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" ÇEDES Projesi kapsamında Hatay Arsuzdaki kardeş okulumuz Konacık AİHL yararına okulumuzda düzenlediğimiz gıda kermesinde emeği geçen tüm özverili velilerimize öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Üst Eğitim Kurumlarının tanıtımı amacıyla, okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile Serhat Sığınak Mesleki Teknik Anadolu Lisesine gidilerek öğrencilerimizin bölümler hakkında detaylı bilgiler edinmesini sağladı. Serhat Sığınak MTAL idaresi, Rehber Öğretmenleri ve Alan Öğretmenlerine göstermiş oldukları ilgi için ayrıca okul rehber öğretmenimiz Ayşegül Kızıldağ ve meslek öğretmenimiz Hafsa Uslu'ya da öğrencilerimize bu ziyarette rehberlik ettikleri için teşekkür ederiz.